Harmen Tjeerdsma nieuwe assistent-trainer LDODK

19 Jan

Met ingang van volgend seizoen is Harmen Tjeerdsma (42) uit Nijeveen de nieuwe assistent-trainer van LDODK. Tjeerdsma neemt LDODK 2 (uitkomend in de Reserve Hoofdklasse) onder zijn hoede en tekent een contract voor drie seizoenen. 

Tot afgelopen zomer was Tjeerdsma gedurende tien seizoenen actief als trainer bij DOS’46 in Nijeveen, waarbij hij de laatste zes jaar ook de rol van assistent-trainer vervulde.

Tjeerdsma kijkt uit naar zijn nieuwe functie: “De vereniging LDODK met haar eigen sfeer past goed bij mij en er staat een talentvolle groep spelers met nog veel groeipotentieel. De rek is er nog lang niet uit. Bovendien heb ik in het verleden al vaker en met plezier samengewerkt met Gerald Aukes.”

Tjeerdsma, als speler in het verleden actief voor Blauw Wit Heerenveen en Sios, voelt zich bovendien goed thuis in de rol van assistent. “Dat is een functie die je moet liggen. Ik ben ook wel eens door verenigingen benaderd voor de positie als hoofdtrainer, maar een functie als tweede man ligt mij beter en past beter in de verhouding met werk en privé.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s