Gerald Aukes verlengt contract bij LDODK

22 Dec

Gerald Aukes (44) uit Grou blijft ook de komende drie seizoenen trainer/coach van korfbalvereniging LDODK uit Terwispel/Gorredijk. Het bestuur van LDODK en Aukes hebben overeenstemming bereikt over de contractverlenging.

 Gerald Aukes is nu bezig aan zijn vijfde seizoen bij de fusievereniging uit Terwispel en Gorredijk, maar ziet nog voldoende uitdaging om zijn contract met maar liefst drie seizoenen te verlengen. “We zijn met iedereen in de vereniging al een aantal jaren bezig iets moois neer te zetten. Dat geeft een warme band en ik voel me zeer thuis bij LDODK.” 

Het dienstverband tussen LDODK en Aukes is tot nu toe zeer succesvol. Bij de start van de samenwerking speelde LDODK in de eerste klasse. Op dit moment staat LDODK in de zaalcompetitie mee aan kop in de Hoofdklasse. Vorig seizoen werd LDODK kampioen in de Hoofdklasse en strandde de ploeg in de kruisfinales voor een plek in de Korfbal League. Ook in de veldcompetitie komt LDODK uit in de Hoofdklasse. 

Volgens Aukes ligt er bij LDODK nog voldoende perspectief voor de toekomst. “Er is een talentvolle jonge selectie en de technische organisatie rond de ploeg wordt steeds professioneler. Ik wil daar graag nog een aantal jaren leiding aan geven.” De contractverlenging van Aukes wordt binnen de selectie van LDODK breed gedragen en ook het bestuur is blij met de verlenging van de samenwerking. 

Het contract met Ralph de Vries, trainer/coach van het in de Reserve Hoofdklasse uitkomende LDODK 2, wordt in onderling overleg aan het einde van het seizoen niet verlengd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s