Evert Frieswijk kandidaat voorzitter SCO

28 Okt

SCO heeft in een lange zoektocht naar een opvolger van de huidige voorzitter, Aegle Frieswijk, een kandidaat gevonden. De vereniging uit Oldeholtpade heeft Aegle’s broer, Evert, bereid gevonden om de voorzittershamer over te nemen.

SCO was al geruime tijd op zoek naar een verse voorzitter. Aegle Frieswijk treedt op 17 november tijdens de ledenvergadering af. Nadat een aantal personen een voorzittersschap niet zagen zitten kwam het SCO-bestuur uit bij Evert Frieswijk.

,,Na een aantal gesprekken zien beide partijen deze kandidaatstelling wel zitten. Evert, een op en top SCO’er, heeft aangegeven hoe hij de rol van voorzitter binnen onze vereniging ziet en is daarnaast op zijn werk leiding geven gewend”, schrijft het wekelijkse bulletin van de vereniging.

Momenteel bekleedt Frieswijk ook een functie binnen de technische staf van SCO. Hij is assistent-trainer van hoofdtrainer Jan Sjoerd Pool. ,,Om zijn huidige waardevolle inbreng binnen de technische staf van de eerste selectie voort te kunnen zetten zal bij de verdeling van taken en verantwoordelijkheden binnen het bestuur rekening mee worden gehouden”, valt verder te lezen in het bulletin.

Op de ledenvergadering wordt daadwerkelijk bekend wie de nieuwe voorzitter zal worden in Oldeholtpade.

Bron: SCO’s WEDSTRIJD – EXPRES

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s