Gemeenteraad Opsterland brengt bezoek aan derby tussen LDODK en Mid Fryslân

7 Okt

Als LDODK zondag medekoploper Mid Fryslân ontvangt in Gorredijk is er een afvaardiging van negen raadsleden van de gemeente Opsterland aanwezig. De raadsleden gebruiken het bezoek om zich voor te bereiden op de discussie over een nota over de basisaccommodaties in de Opsterlandse dorpen, meldt het digitale thuis van LDODK. Deze nota wordt eind november en begin december door de raad besproken.

Voorafgaand krijgt de afvaardiging een presentatie over LDODK en haar ambities, maar staan ook de regionale ontwikkelingen en het tekort aan accomodaties centraal.

Na afloop daarvan is het woord aan LDODK-trainer Gerald Aukes. Hij geeft een voorbescouwing op de belangrijke Friese derby, waarna er nog een rondleiding op het sportcomplex van de Gorredijkster volgt.

De raadsleden hebben een ideale wedstrijd uitgezocht om te bezoeken. Het treffen tussen LDODK en Mid Fryslân is een belangrijke. Samen met VADA/BAT Continental staan ze met acht punten uit vijf wedstrijden bovenaan in de Hoofdklasse B. Omdat LDODK een beter doelsaldo heeft zijn de gastheren van aankomende zondag in ieder geval nog een aantal dagen de trotse koploper.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s